söndag 15 november 2009

Pappaledig


Ja jag skall vara pappaledig nu. I tio dagar skall jag bara njuta av att ha blivit pappa igen. Jag struntar blankt i vad som händer i mitt klassrum när jag inte är där. Det kan ju inte jag ha koll på när jag inte är där.
Eller?
Vänta?
Mina elever lever 2009. De vet att jag blivit pappa. De vet också att jag visst vet vad de gör för de bloggar, facebookar och en massa annat. Det betyder att jag inte behöver gå till skolan för att få veta vad de tänker och vad de håller på med.
Deras föräldrar behöver inte heller undra. Min rektor behöver inte undra. Det är hur transparant som helst (ett modeord jag längtat efter att få använda. Ha ha...).
Mina kollegor behöver inte undra vad det är vi håller på med. De kan till och med få vara med och kommentera om de vill. Ja det får alla ni andra också.
Visst är det fantastiskt. Att mina elever grattar mig för min nyfödda dotter och skickar länken till sin blogg på samma gång. Det är liv det!
Jag ser dig och du ser mig.
Tänk att få leva i tider som dessa. Tänk att få ha elever som dessa.
Ni är bara så bra!!!
Kolla in vad de håller på med egentligen 9d bloggar

3 kommentarer:

Öpedagogen sa...

Stort grattis! Underbart skrivet, både om det nya livet och de liv som lever här och nu i allra högsta grad =). Stort grattis, njut av den lille.

Anders Erenius sa...

Njuter dygnet runt! Härligt som bara den.

Jonas Hällebrand sa...

=D

De ha rtur de som har en framtidstänkande lärare men nu är du Pappa! Inget annat i 10 dagar. Njut av tiden med Lovisa med Mia! Så hörs vi när du är tillbaka...
Basta!! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...